Om oss

Mythos Tattoo

Ett lite studio med mye hjertevarme

Mythos Tattoo ble etabert januar 2015 av Linn Theres Sørås.

Linn Theres startet å tatovere i 2007 og gikk i lære i 5år. Hun ble da Trondheims første kvinnlige tatovør. 
Etter dette reiste hun litt rund, jobbet for Kari på Memento Tattoo i Oslo i to år, før hun vendte tilbake til Trondheim for å etablere sitt eget studio. Dette ble da det første kvinne eide tatoveringstudioet i Trondheim.

- Med ønske om å starte ett hyggelig og trygt studio hvor alle skulle kunne føle seg velkommen og trygg. Kreativitet, hygge og sammarbeid med hver enkelt kunde om design skal stå i hovedsete, så har hun opparbeidet studioet til å sette sitt merke på byen og har trent opp flere dyktige artister til å bli tatovører, Studioet er samfunnsengasjert og deltar på flere veldeige eventer og tatoveringsmesser rundt om i Norge og i verden. 

Hygiene står sterkt i fokus gjennom hele prosessen.


Studioet delt opp i soner, fra rene til skitne. Rutinene artistene holder er rene og strenge, slik at det ikke skal oppstå noen smittefarer.

- Arbeidsbenkene og alle flater som blir berørt under prosessen blir dekt med plast. Alle tatoveringsmaskinene blir plastet inn før bruk, for å minske smitte av blodbårne patogener. Benker og overflater blir i tillegg desinfisert etter hver eneste kunde.


Lokalene er godkjente og følger norske forskrifter angående tatoveringsvirksomhet. Studioet er medlem av Norsk Tattoo Union og underretter seg derfor etter deres hygiene rutiner og regler.


For å forminske smittefaren ytterlig, bruker vi kun engangsutstyr av høyeste kvalitet. -Nåler og tuber er steriliserte fra produsent, med utløpsdato og merking.


Alle tatovørene på Mythos Tattoo deltar jevnlig på hygienskurs for å holde oppdatert.

*** Vi følger FHI og Norsk Tattoo Union sine nye smitteverntiltak rundt Corona smitten. I tillegg til kryssmitte via blodbårne patogener, følger vi nå rådene rundt dråpesmitte- Vi har ommøblert så vi sitter med avstand mellom artistene, vi vasker ned studioet fire ganger daglig. 


Vennligst avlys timen din om du føler deg syk, nyser, hoster eller har luftveisproblemer. 
Vi finner en ny tid til deg når du føler deg bedre igjen. :) 


Ønsker du å avbestille en time hos oss, må dette gjøres innen 48t før avtalen din starter. 
Dette er for at vi skal ha mulighet til å booke inn noen andre, og ikke tape arbeidsinntekt. 
Ved ikke oppmøte eller avbestilling innenfor 48t vil ett gebyr på halve timesprisen  ved større arbeider eller halve prisen av totalt avtalt pris ved mindre tatoveringer bli fakturert. 


Allergi


-Da vi har allergikere på studioet, ber vi deg vise ekstra varsomhet om du driver med hest. Ta gjerne kontakt for mer informasjon


Følg oss på sosiale media-


Ønsker du de ferskeste oppdateringene og de nyeste bildene? De finner du her: Vi har dedikert årevis med hardt arbeid for å finne vår fargepalett, strek og uttrykk. Samtidig holder vi oss oppdatert på nye trender og stiler.

Se våre bildegalleri for å finne den perfekte artisten for din neste drømmetatovering eller din nye piercing.

"Å snakke om lidenskapen og drikke kaffe er bare kos"

Konsultasjoner koster aldri noe hos oss, det føles ikke rett å ta betalt for å snakke om fremtidige prosjekter og drikke kaffe. Ta gjerne kontakt med oss om du vil booke en avtale for konsultasjon, enten ved oppmøte, telefon eller chat. 

Kunsten som blir med deg- 

Alle hos oss har lang fartstid med tegning og kunst, og dermed kan vi lett designe unike motivertil hver av våre kunder, som blir med deg livet ut.