Felipe

FelipeTa vell i mot Felipe!

Denne høye sjamøren kommer fra Brasil men har bodd og jobbet lenge i Norge.
Han tegner alltid custom så du får din helt egne unike tegning som han med en stødig hånd tatoverer til deg. Han er en erfaren tatovør, så han tegner custom og tatoverer i de aller fleste stiler.
Han kommer fra en kystby i Brasil og henter mye inspirasjon derifra, som han lager til vakre tegninger i ekte sjømann stil; seilskuter, nydelige damer med blomster i håret, grim reapere, ørner, tigre, blomstre og skrift er noe av det Felipe lager mest av. Han liker å gjøre både sorthvitt og med de klassiske sjømanns fargene. Med disse tykke linjene og stilrene feltene så vet du at tatoveringen vil sitte godt og se bra ut i mange mange år fremover. 

Felipe var innom og gjorde en gjestespot i 2015, nå har han kommet tilbake og er en gledesspreder av dimensjoner hos oss på Mythos. 


Felipe startet å tatovere allerede i 2003, og har siden den tid jobbet i mange studio over hele verden. Han reiste litt rundt før han slo seg tilro hos Onkel Henrys i Trondheim, men fant etterhvert ut at han ville tilbake til oss på Mythos Tattoo. Hvor vi selfølgelig tok i mot han med varme klemmer. 


IG: @Felipefam


Mail: mythostattoo@gmail.com   Farge

    Sort - hvitt