om mythos

Hygiene står sterkt i fokus gjennom hele prosessen.


Studioet delt opp i soner, fra rene til skitne. Rutinene artistene holder er rene og strenge, slik at det ikke skal oppstå noen smittefarer.

- Arbeidsbenkene og alle flater som blir berørt under prosessen blir dekt med plast. Alle tatoveringsmaskinene blir plastet inn før bruk, for å minske smitte av blodbårne patogener. Benker og overflater blir i tillegg desinfisert etter hver eneste kunde.


Lokalene er godkjente og følger norske forskrifter angående tatoveringsvirksomhet. Studioeier er medlem av Norsk Tattoo Union og studioet underretter seg derfor etter deres hygiene rutiner og regler.


For å forminske smittefaren ytterlig, bruker vi kun engangsutstyr av høyeste kvalitet. -Nåler og tuber er steriliserte fra produsent, med utløpsdato og merking.


Alle tatovørene på Mythos Tatto deltar jevnlig på hygienskurs for å holdes oppdatert.

*** Vi følger FHI og Norsk Tattoo Union sine nye smitteverntiltak rundt Corona smitten. I tillegg til kryssmitte via blodbårne patogener, følger vi nå rådene rundt dråpesmitte- Vi har ommøblert så vi sitter med 3m avstand mellom artistene, vi vasker ned studioet fire ganger daglig. 

For våre kunder er nå disse nye rutinene ført inn: 

Man kan ikke ha med venner til avtalt time. 

Ta gjerne med eget drikke, vi kan ikke servere kaffe for øyeblikket- 
Vil du ha med mobilen din inn, må du desinfisere den når du desinfiserer hendene. 

Desinfeksjon står klar når du kommer inn i lokalet, så ber vi deg om å vaske hendene og så desinfisere de igjen. 

Vennligst avlys timen din om du føler deg syk, nyser, hoster eller har luftveisproblemer. 
Vi finner en ny time til deg når du føler deg bedre igjen. :) 


Trygt tatoveringsblekk

  Vi følger Norske lovverk ang tatoveringsblekk, og holder oss jevnlig oppdatert via Norsk Tattoo Union.

Alt av blekk vi bruker er vegansk.


Hansker

  Mange i dagens samfunn har pådratt seg latex allergier, derfor bruker vi kun Nitril engangshansker når vi tatoverer.

Disse blir byttet hver gang vi må berøre noe som ikke er dekket med plast, og selvfølgelig mellom hver kunde.Sterilt vann

  Vi bruker kun sterilt vann i såpevannet, vaskekoppene og i grey wash. Dette er for å fjerne risikoen for sykdommer via springvann.Garanti
Vi har garanti på alle våre arbeider. Mister du noe farge under grotiden,kan du komme innom innen ett år har gått og få den fikset helt gratis- 
Når tatoveringen er over ett år, så har fargen satt seg i huden og lysnet litt. Ønsker du en oppfriskning da, må vi mest sannsynelig gå over mye mere av tatoveringen enn vi måtte gjort om man hadde kommet inn tidligere, og vi ser oss dermed nødt til å ta betalt for arbeidstiden og utstyret. 
Vi er alle enkeltmannsforetak hos Mythos, så alle fiks og touch ups må taes med den aktuelle artisten. 


-Da to av våre artister er veldig allergisk mot pelsdyr, ber vi dere vennligst om å ta en dusj og bytte klær før dere kommer til time hos oss, om man har vært i stall, fjøs, kennel, katter ol. Dette gjelder ekstra for de med kontakt med hest.   

Avbestilling
Vi tar ikke depositum for våre avtaler, vi stoler på at våre kunder får til å avbestille to dager før avtalt tid. 
Tar du ikke kontakt innenfor disse rammene, ser vi oss nødt til å sende en faktura for tapt inntekt på minsteprisen vår på 1500kr.