Hygiene

Hygiene står sterkt i fokus gjennom hele prosessen.


Studioet delt opp i soner, fra rene til skitne. Rutinene artistene holder er rene og strenge, slik at det ikke skal oppstå noen smittefarer.

- Arbeidsbenkene og alle flater som blir berørt under prosessen blir dekt med plast. Alle tatoveringsmaskinene blir plastet inn før bruk, for å minske smitte av blodbårne patogener. Benker og overflater blir i tillegg desinfisert etter hver eneste kunde.


Lokalene er godkjente og følger norske forskrifter angående tatoveringsvirksomhet. Studioeier er medlem av Norsk Tattoo Union og studioet underretter seg derfor etter deres hygiene rutiner og regler.


For å forminske smittefaren ytterlig, bruker vi kun engangsutstyr av høyeste kvalitet. -Nåler og tuber er steriliserte fra produsent, med utløpsdato og merking.


Alle tatovørene på Mythos Tatto deltar jevnlig på hygienskurs for å holdes oppdatert.

Trygt tatoveringsblekk

  Vi følger Norske lovverk ang tatoveringsblekk, og holder oss jevnlig oppdatert via Norsk Tattoo Union.

Alt av blekk vi bruker er vegansk.


Hansker

  Mange i dagens samfunn har pådratt seg latex allergier, derfor bruker vi kun Nitril engangshansker når vi tatoverer.

Disse blir byttet hver gang vi må berøre noe som ikke er dekket med plast, og selvfølgelig mellom hver kunde.Sterilt vann

  Vi bruker kun sterilt vann i såpevannet, vaskekoppene og i grey wash. Dette er for å fjerne risikoen for sykdommer via springvann.Vi har garanti på alle våre arbeider. Mister du noe farge under grotiden,kan du komme innom innen ett år har gått og få den fikset helt gratis. Dette gjelder både hos faste artister og gjester


-Da to av våre artister er veldig allergisk mot pelsdyr, ber vi dere vennligst om å ta en dusj og bytte klær før dere kommer til time hos oss, om man har vært i stall, fjøs, kennel, katter ol. Dette gjelder ekstra for de med kontakt med hest.