Overaskelse

Overaskelse


Her kommer vår nye artist! Han er ikke akkurat ukjent i Trondheim, han har vært her mange ganger og har en stor og trofast kundebase, som vil juble når nyheten blir sluppet! 


Klare motiv og solid arbeid


Den nye artisten vår elsker å dypdykke ned i tatoveringshistorien og har lagd sitt helt egne uttrykk i stilen sin, som han har perfeksjonert over mange år. Det er gjerne store arbeider han liker å fordype seg i. Kan du gjette hvem det er? Vi trekker en vinner på fb eller instagram som får ett gavekort til vår mysterieartist på ikke mindre enn 5000kr!  Lykke til! 

Orientalske motiver


Orientalske motiver er det vår nye tatovør er kjent for, jo større jo bedre. Vurderer du å tatovere en hel fot, rygg, bryst eller arm? Synes du det er flott med skult symbolikk, lykketalismaner, demoner, blomstre og krigere? Da kan vi anbefale vår nyeste tilskuddd på det varmeste. . 

Custom tegning


Som alle de andre artistene hos oss, får du din helt egen-tegnede tatovering, som er lagd etter dine ønsker og formet etter kroppsdelen du vil ha den på. Slik sikrer du deg ett helt unikt design som flyter godt med kroppen din når du beveger på deg. Lagd for å vare en livstid - 

Instagram informasjon kommer. 
@mythostattoo